Nu tar vi helg

Barnen ligger och sover i sina sängar. Vi har parkerat oss i soffan. Med andra ord är vi redo för kvällen =)
Imorgon är vi båda lediga. Så vi har bokat en helg i Helsingborg. Lördagen bjuder på en tur till Köpenhamn =D Har sett fram emot denna helg sen mitten på oktober när vi bokade den.
Barnen kommer få stanna hemma, dom kommer inte tycka det är kul med en sådan här helg. Och i ärlighetens namn är det vi som vill åka iväg själva. Efter hur slutet på sommaren såg ut behöver vi rå om varandra lite extra! Men barnen blir inte själva ;-)....mormor och morfar flyttar hem till oss under helgen. Blir enklast för barnen som har allt här.
Verkar som dom tycker att det ska bli kul att har mina föräldrar här. Har pratat med dom hela veckan om att vi inte kommer vara hemma utan mormor och morfar som kommer vara här istället. Melle förstår nog men Mille verkar lite förlorad ;-) Dom kommer ha en toppen helg, det vet vi redan nu!

Borde ta och plocka fram lite kläder redan nu. Skulle även ta och fixa julkorten men jag är trögstartad =) Har varit en lång dag på jobbet. Men till helgen får vi en välförtjänt vila. Ser nog mest fram emot sovmorgon ;-) Mille framförallt är en morgonpigg liten herre. Melle kan dra till med en sovmorgon ibland. Får se om vi har turen att sova ut lite imorgon?!

Nej nu tar vi tag i julkorten lagom till Böda camping =)
Ha en trevlig kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback