Omotiverad

Idag känns det lite tungt att gå till jobbet. Har redan druckit kaffe men det hjälper inte. Misstänker att det är ett skov på G. Jag brukar bli sjukligt trött då. Borde kanske ringa doktorn och be om lite råd!?
Misstänker också att Mille börjar bli lite snorig. Idag är näsan lite snorig. Men det är inte tunt ljust, utan tjockt segt snor. Ursäkta uttrycken men det går inte att beskriva bättre ;-) Han har inte någon feber men tålamodet är inte på topp. Håller alla tummar för att han slipper bli sämre...

Snart ska vi ta bilen till dagis. Vi är lite lata denna dag men jag orkar inte med motvind hela vägen dit. Det är fredag och jag är inte på fredagshumör...än. Hoppas det vänder när jag kommer till jobbet. Där brukar det finnas lite fredagsfeelings =) Tror det släpper när jag får börja arbeta av den här helgen med. Att sitta och ha hela helgpasset framför sig peppar inte precis. Man måste jobba lite, komma in i tänket inför kommande dagar. Då brukar det bli lite skillnad. Annars tror jag att det vänder imorgon när världens bästa A är vid min sida i dagarna två =) Han vet hur man puggar upp!

Kanske skulle ta och fixa så allt är klart inför påklädningen. Hinner bli genomsvett av att dressa på två barn full dagismundering ;-)
Trevlig helg på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback