Starten på tredje advent!

Vilken morgon jag har haft. Först fick jag sovmorgon, tack säger jag. Trillade innanför dörren strax innan 02.30. Så med andra ord hade vi en mycket lyckad julfest. Så mycket skratt och mat =) Och allt julgodis som vi har kvar - jisses!
Lycklig över att ha kommit hem med två klappar från julklappsleken. En ljudbok och en fin budskapssten. Stenen hade jag själv köpt men jag gillade den ;-)
Är alltid vid sådana här tillfällen som man inser att man har riktigt bra arbetskamrater. Vi är så olika men går så bra ihop. Så mer "fester" får det bli framöver.

Idag har jag haft en riktigt mysig förmiddag med Mille. Blev han och jag som badade idag. Så vi for ner till stan och under hela duschen innan badet stod han och höll om mig. Jag satt på huk och så duschade vi. Fick pussar på kinden, han borrade in sitt huvud i mitt. När vi sedan satt och väntade på att andra gruppen skulle bli klar myste han vidare. Han la sitt huvud mot min axel och bara gosade. Tror att han saknade mystid igår eftersom jag åkte så tidigt.
Mille är verkligen en myskille. Ofta som han kommer och vill kramas och gosa. Och det märks tydligt om han inte fått tillräckligt av det. Då är han extra gosig. Men jag klagar inte =)

Badet gick som en dans. Han fick simfötter och armringar och simmade själv. Behövde inte hålla mycket i honom utan han sparkade sig runt. Är bra träning för barnen att förstå att dom måste röra sig för att inte "sjunka". Nu gör dom inte det men vattnet går till hakan om dom inte rör sig. Som tur är har vi ett vilddjur i vattnet ;-) Han är aldrig still utanför far runt. Däremot ville han inte testa flytvästen. Hade gärna sett det eftersom vi till våren kommer vara mycket vid vatten. Men inget ska tvingas fram, måste hela tiden vara på barnens villkor!
Efter blev det en minst sagt lika mysig dusch och sedan for vi hem. Strax innan vi svängde in hos oss gav han upp och somnade. Men inga problem att bära honom från bilen, han sover som en stock =) Klädde av honom ytterkläder och la honom i sin säng utan att han vaknade. Det tar otroligt på hans krafter att bada!

Nu tar vi det lungt här hemma. Vid 15 får vi besök av våra gamla grannar. Då blir det fika i form av saffransvåfflor - mums =)
Ha en trevlig söndag! Och glöm inte att tända det tredje ljuset...

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback