Vänskap har ingen åldersgräns

Mätt i magen efter både fika och middag. Saffransvåfflor är en varm rekomendation nu till julen. Ihop med varm glögg blev det ett giftermål i munnen. Middagen bestående av hjortgryta med svamp var himmelsk! Så smidigt med färdigstyckade bitar. Bästa investeringen ever att köpa allt kött färdigpackat och uppmärkt!

Hade en härlig eftermiddag med våra gamla grannar. Massor av skvaller och skratt som alltid. Är så roligt att dom är ungefär dubbelt så gamla som vi men vi har så roligt ihop. Genom åren har det blivit mycket middagar och innan vi fick barn en hel del vinkvällar. Spontana sådana med ;-)
När vi väl träffas är det som om alla siffror i våra åldrar försvinner. Inget ämne är tabu, allt disskuteras och det är nog därför vi gillar att umgås med dom. Vilken tur att vi nu bor gångavstånd från varandra så vi ofta kan ses ;-)

Barnen somnade direkt när huvudet landade på kudden. Massor av bus hela dagen =) Är precis så här som jag gillar att spendera mina helger. En blandning av familj, vänner och arbetskollegor. Lite av ett lyckat recept.
Nu laddar vi upp för en ny vecka. En vecka vi ser fram emot. En hel del skoj som händer, bla Luciatåg på dagis =D Det är nog veckas höjdpunkt!!

Ha en skön avslutning på helgen!
KRAMAR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback