40,2

Febern har inte försvunnit än. Den spökar fortfarande och inget alvedon hjälper att hålla ner den. Men nu ikväll har vi köpt ipren sup och det gav lite lindring. Mille orkade busa i 15 min i sängen med storebror innan han gav upp och ville sova. Skönt med tanke på att han sovit 45 min på förmiddagen och 20 min i bilen på kvällen.
Blev en sväng till jourvårdcentralen under kvällskvisten. När febern steg till över 40 grader och han drog sig i örat tyckte dom att vi skulle komma in så dom fick titta på honom. Allt såg bra ut, hur det nu går till??!! Kan vara tredagars feber eller ett virus, fick vi inte svar på. Det är inga tänder som gör honom så här i allafall, det informerade läkaren oss. Hade faktiskt gett upp den tanken idag =)
Är glad att han äter nästan som vanligt och dricker mer än vanligt. Framförallt det sista då det är viktigt när man har hög feber.

Nu är det vi som snart kryper ner i sängen och ser lite på tv innan vi somnar. Blir en tidig kväll men vi får inte så mycket sömn heller ;-) Håller verkligen tummarna så dom vitnar att det blir liiite bättre inatt!? Imorgon vill vi vara pigga när älsklingen fyller år =D

Ha en supermysig lördagskväll!
PUSS & KRAM.


Kommentarer
Angelica säger:

Dumma Feber!! Hoppas att det går över snart. Om det är tredagarsfeber, så kommer väl lite utslag sen... :/ Aimee hade det. herregud! Jag trodde hon skulle dö av dom där utslagen, även att hon inte hade feber då eller stördes av dom. haha Men vi är väl så som föräldrar... Hysteriska och galna som bara vill våra små liv väl :)

KRAM till familjen!

2011-02-13 | 12:52:30
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback