Älskade underbara!

Poff så försvann den här dagen. Inte haft tid att sätta mig ner framför datorn förän nu. Den här veckan har varit intensiv, jobb och en massa to dos när ledig tid funnits. Men det betyder inte att jag inte har hunnit med att njuta av alla mysiga stunder med familjen!

Kom hem strax innan 23.30 igår kväll. Gick mycket smidigare än jag trodde att det skulle göra. Kvällens gladaste överraskning var nog att Herr Lööke döck upp och hjälpte till med inventreingen. Företaget blev återställt den 17 jan när han valde att komma tillbaka. Dock till fel butik, han ska ju vara i min ;-) Precis som det var på den gamla goda tiden, då vi jobbade ihop och inte gjorde mycket annat än att skratta. Det var goda och glada tider som jag alltid kommer bära med mig!

Dagen idag bjöd på en skön sovstund med Buddah när pappa och Melle gick till dagis. Melle var själv hela tiden idag. Pappa fick sitta i ett rum brevid och göra ett kollage och ta det lugnt. Hade gott som en dans och när det var dags att gå hem ville Melle stanna kvar. Men han vinkade glatt hejdå när han var påklädd =)
Är verkligen skönt att det går så bra. Hade inte räknat med att det skulle gå så smidigt. Vet att bakslag kommer att komma. Men hellre att dom kommer sen än när det är inskolning. Känns som lite av grunden läggs nu.
Har även hunnit med att skicka syskonvagnen till en i Mora. Lite knöligt var det men nu är det gjort och vi är av med den. En mindre barnvagn som tar plats här hemma ;-)
Har även hunnit med att vara på BVC med Buddah efter lunch. Var även dags för 10 månaders kontroll och han gick igenom med bra betyg ;-) En frisk, pigg och kry kille. Lovar att ni ska få vikt och längden. Blir senare när jag orkar resa mig från soffan för att hämta kortet =P

Tog sen en sväng till IKEA efter BVC. Blev några nya saker till Melles rum. Passade på att ta en billig fika med. Inget kaffe hade vi fått i oss under hela dagen, så kaffetarmen skrek.
Tanken var också att vi skulle köpt ett överkast till Melles säng på Sovabutiken. Han fick ett presentkort av farfar och Mahnaz i födelsedagspresent. Men tyvärr hittade vi inget, lite utplockat. Så det får vänta till ett senare tillfälle. Tror vi hade till 2016 på oss ;-)
Dagens gladaste överraskning stod nog ändå mormor och morfar för. När vi satt och åt middag tittade dom oväntat förbi =) Ni kan nog gissa hur glad Melle blev. Var länge sen han träffade mormor eftersom hon varit sjuk.
Han sprang runt här hemma med ett leende på läpparna och ropade momo, momo =D Är ganska nyligen som han lärt sig att säga det.
Blev en kopp kaffe i soffan och mormor och Melle busade loss samtidigt. Han tyckte det var så skoj och ville flera gånger kramas. Märktes tydligt hur nära dom är varandra. Men sen har dom träffat varandra flera gånger i veckan under två års tid. Det sätter sina spår ;-)


Mina föräldrar, we love you!

Nu sitter vi här i soffan och har tänt lite ljus. Blev två nya lyktor idag ;-) Oväntat jag vet. Men en snygg turkos färg passar nu till våren. Blir lite nya tulpaner till det imorgon!
Känner att den här veckan tagit på mina krafter, är helt slut. Bara att vänja sig, nästa vecka slutar jag vara föräldraledig. Då är det jobb som gäller men f*n så skoj det ska bli =D

Dags att återgå till hockeyn.
Ha en mysig kväll mina vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback