Början på något nytt!

Livet har många skeden. Mycket som börjar och mycket som slutar. Olika faser, perioder man går igenom.
Idag tar vi ett nytt kliv i vårat liv. En ny färd börjar, kanske inget märkvärdigt men stort! Denna vecka börjar Melle på dagis och i mina ögon är det en milstolpe.
Jag har varit hemma med denna stjärna i 2 år. Och det har varit underbara år och jag har älskat varje stund. Men nu är det dags att släppa taget lite om honom. Låter nog som jag gör en stor grej av något som att börja på dagis!? Jag ser det som en liten taste av när han kommer flytta hemmifrån. Han kommer inte alltid att vara mig nära alla dygnets timmar! tur att det är mååånga år tills det är dags =)

Idag är det samtal med mig och Christian, så själva inskolningen börjar inte förän imorgon. Så när vi är borta kommer morfar hit och tittar till grabbarna =) Vilken tur att vi har så snälla föräldrar som alltid ställer upp!
Det är inte så att jag bara känner sorg i hjärtat inför imorgon. Jag känner otroligt mycket glädje. Och jag vet att han kommer att älska det. För mig är det hans lycka som räknas och att börja dagis nu är helt rätt. Där kan han leka och aktiviera sig på ett helt annat sätt än vad vi kan göra hemma. Det kommer bli SÅ bra =)

En annan trevlig sak är att vi vaknade kl 06.30 av alarmet idag. Båda barnen sov så gott, lycka!
Inatt när Mille inte ville somna om tog vi in honom till oss. Och på två röda sov ungen och gjorde det fram till att han vaknade av klockan =D
Är det så vi skulle ha gjort hela tiden??!! I såfall blir jag nästan lite galen av tanken. Men vi får helt enkelt testa nästa natt han inte vill somna om i sin säng igen. Är faktsikt lite mysigt att ha denna lilla krabat brevid sig ;-)

Nu blir det frukost och sen fixa till sig inför mötet kl 9.00.
Ha en FAB start på denna vecka. Kanske den bjuder på nya saker i era liv med?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback