Higher


Världens härligaste 2 åring =)

Var riktigt kul att vara på simmet med Melle idag. Är alltid kul men idag glänste han lite extra =)
Han börjar nu att visa tecken på att göra simrörelser med armarna. Och det ihop med bensparkarna gör att han kan ta sig fram några meter på egen hand. Är så kul att se framstegen han har gjort sen vårterminen drog igång =D
Men skulle man fråga Melle vad som var roligast idag, så svarar han nog när pappa kastade upp mig. Ja ni vet ett sådant där "flygkast" upp i luften. Men ni ska nu inte tro att pappa tog emot honom direkt när han slog i vattnet. Nej precis efter han plaskat ner i vattnet tog han tag i Melle. Men det var en skrattande kille som tittade upp ur vattnet. Och ni kan nog gissa att han fick flyga upp några gånger till ;-) Och sen smittade det av sig till dom andra barnen, så några stackars pappor försökte göra några försök.
På kvällen visade även Melle att han kan göra rörelserna till sångerna vi sjunger innan vi går upp ur badet. Riktigt roligt att se, eftersom vi ofta sjunger melodierna här hemma. Vi märker verkligen hur stor han har blivit. Nya saker som händer hela tiden. Och imorgon är det premiär på dagis. Blir pappa som tar inskolningen, lättast att jag är hemma med Buddah. Men nästa vecka får han följa med några gånger, då har ju jag börjat jobba =)

Ska nu ta och slänga upp fötterna i soffan och se Halv åtta hos mig.
Njut av kvällen och lugnet bloggisar, nya som gamla =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback