Hur tänker en 2 åring?

Vi har ett litet problem här hemma. Eller problem kanske är fel ord?! Vi undrar bara vart Melle kan ha gömt en DVDskiva?!
I veckan köpte vi en DVDspelare in till vårat sovrum. Ibland när barnen vaknar tidigt är det inget barnprogram på tvn som faller dom i smaken. Då är det bra att kunna dra på en film till dom istället.
Igår fick Melle ligga inne i vår säng på eftermiddagen och titta på Tomas tåget. Efter en stund kommer han ut till oss i köket. Då har han stängt av filmen, ingen fara tänkte vi. Men idag när han skulle få lägga sig på förmiddagen och titta på filmen är den borta. I DVDspelaren finns den inte. Vi vänder uppochner på hela vårat sovrum men ingen skiva.

Nu är min fråga om någon kan tänka sig komma på vart han kan ha lagt den? Vi har förskt att "tänka" som Melle men det har inte gett resultat =) Skivan är helt enkelt borta!
Tips mottages gärna ;-)
____________________________________________

Snart är det nattning av barn som gäller. Mille är redan nu ganska trött, blir sängen för hans del. Han har fortfarande sömn att ta igen men inatt sov han riktigt bra. Ipren är verkligen bäst att ge när dom har feber och ska sova. För den tar verkligen ner den och det leder till bättre sömn.
Melle kommer nog att vara vaken ett tag till. Han leker för fullt med sina bilar i köket. Han raddar så fint upp dom på ett led och kör med dom på bordet =) Tänk att han blir två år på torsdag. För två år sedan längtade jag ihjäl mig efter honom!

Skriver lite mer senare ikväll när barnen somnat. Nu blir det att gosa lite med Mille innan han lägger sig.
KRAM!


Kommentarer
Elin säger:

Bakom nåt element? =)

2011-02-13 | 18:45:59
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/
J.Lök säger:

Kolla om ni hittar sofies förlovningsring när ni ändå letar :P

2011-02-13 | 19:53:16
Lisa säger:

Jag lovar att hålla span efter den...och kavajen ;-)

2011-02-13 | 20:10:58
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/
Tulin säger:

i örngottet.., mellan madrasserna ?:)

2011-02-13 | 21:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback