Ja må han leva....


Tokunge, grattis på din 2 årsdag. Är så stolt över dig mitt hjärta!

Inatt var jag vaken runt 00.30, slutade i att jag inte somnade förän kl slagit 01.06. Det var den tiden för 2 år sedan som Melvin kom till världen! Vilket ögonblick det var och jag kommer än ihåg varje sekund och minut. Och så som det känns just nu så kommer jag alltid att fortsätta göra det också! Det var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv, första gången vi fick se vårt älskade lilla pyre ♥

Idag blir det ett lugnt firande när pappa kommer hem. Han har bara fått en present än så länge. En ny DVD med Tomas tåget. Så ni kan nog gissa vad han gör just nu ;-) En lycklig Melle sitter framför tvn och ropar titta mamma =) Tänk att den billigaste av saker kan göra min älskling så glad!
Blir lite fika och presentöppning som sagt när älsklingen kommer hem. Blir nog en sväng till stan och köpa något extra gott. Baka det blir det att göra till lördagens kalas, så jag tycker det är ok om jag skippar det idag!
Sen vet man aldrig om det kommer någon på besök heller. Men det är inget jag räknar med, dom flesta kommer ändå att komma på lördag =D Tänk vilket kalas det kommer bli. I år är ju Melle mycket mer medveten om vad som händer!

Nu blir det en mysig fruksot efter sovmorgon ;-)
Ha en lika FAB dag som vi kommer att ha!


Kommentarer
sofie säger:

grattis finaste melvin!! agnes gör släng pussar till dig =) hoppas vi ses på söndag! puss och kram från oss alla <3

2011-02-17 | 13:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback