Paketöppning!

Har varit paketöppningar i omgångar här hemma idag. Två paket på morgonen och två paket på kvällen. Och ett paket ska ges snart. Det är nog enligt Melle själv det tråkigaste, det är ett mjukt paket ;-)
Som vi räknat med var transportlastbilen den bästa presenten. Han hade en likadan fast liten som gick sönder. Så när vi såg den här i helgen var vi bara tvugna att köpa den =D Och jag tror att han just nu tycker att vi är dom bästa föräldrarna som finns ;-)
Har varit så kul att ge födelsedagspresenter till Melle. När det var julklappar tittade han bara på dom, slutade med att vi fick öppna dom. Men idag har han själv slitit upp paketen men han börjar att bli stor nu ;-)


Paketöppning på morgonen. En stor polisbil, blev förmiddagen och eftermiddagens hit!

Precis innan han hunnit öppna och se transportbilen...

Dagens lyckligaste kille =)

Än har inte Melle somnat. Han leker för fullt här i vardagsrummet medans vi tittar på hockeyn. Buddah har som vanligt redan gett upp ;-) Hoppas han sover lika bra inatt som han gjorde igår?!
Idag firar vi starten på älsklingens pappaledighet. Nu kommer han vara hemma tills skolan drar igång i augusti. Så nästa vecka är vi hemma och har inskolningen av Melle ihop. Kommer kännas så konstigt att se Melle på dagis. Visst att mitt hjärta värker men samtidigt finns det en stor lycka med. Han kommer bara att må bra av det. Och känslan vi har är att han kommer älska det. Vi får se hur det går nästa vecka!

Blir att ta kväll nu. En kortdag på jobbet imorgon och sen är det bara att förbereda inför lördagens stora kalas. Tänk så skoj vår stora kille kommer att tycka det är =)

KRAM!


Kommentarer
Angelica säger:

GRATTIS I EFTERSKOTT MELVIN!!!!!! Stora kramar från fam Blohm-Stenberg :)

2011-02-18 | 17:48:44
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback