Premiärdagen!

För ca 1 timme sedan gick mina två stora grabbar iväg till första dagen på dagis! Var med blandade känslor jag såg dom gå ut genom dörren. Riktigt glad och lycklig för att jag vet att Melle kommer älska det. Men samtidigt är det lite ledsamt att våra lediga dagar ihop är slut. Får trösta mig med att fram till hösten kommer han bara gå 8-11. Blir inte några sena dagar så vi hinner allt att mysa i massor =)
Strax efter grabbarna gått iväg tog jag och Mille och åkte till tippen med en massa skräp sen helgen. Några gamla leksaker fick också följa med. Dom står bara och musiken i dom skrålar så barnens stackars öron tar nog skada av att lyssna på det.
Mille passade på att somna så jag åkte hem och hämtade koden till bensinkortet. Sen passade jag på att tanka bilen. Ska efter lunch skicka iväg vår gamla syskovagn som jag fick såld igår. Efter det lämnar jag älsklingen hos J, när han slutar 15.30 hämtar vi honom. För vid 16.30 blir det att infinna sig på jobbet för några extra timmars slit. En lite lagom skön tisdag =)

Är en fin men kall dag. Skulle gärna gått en promenad men Mille tycker inte att det är lika skönt. Hans kinder blir även riktigt röda och torra av luften.
Vi tar och myser lite i soffan istället. Om 1 timme slutar storebror och då ska vi ha lunchen klar när dom kommer hem. Ska bli kul och se hur han har haft det =)

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback