Solig morgon!

God morgon!
Natten har inte bjudit på någon bra sömn. Mille har vaknat ca 1 gång i timmen fram till 04, efter det har han sovit hela tiden och sover ännu. Verkar som om den värsta febern har lagt sig!? Har bara kännt lite på hans rygg och då var han ganska sval. Får se hur han är när han vaknar.

Känns härligt att få vakna till en sådan fin morgon. Sol som lyser på ett vintervitt landskap, det är inte fel. Gör humöret bättre och det känns inte lika jobbigt att lämna en sådan här natt efter sig.
Dagens planer får bli lite lek ute på förmiddagen. Melle behöver komma ut och få busa av sig. Lite pulkaåkning och skottning får det bli. Till eftermiddagen hade jag tänkt mig att baka lite bullar.
Tror inte att vi gör några större utsvävningar när Mille var så dålig igår. Även om han är pigg idag behöver han ta det lugnt. Kanske en sväng till affären för lite luft och handling av baktillbehör =) Frisk luft är alltid gott efter man varit sjuk.

Ska nu ta en liten dusch innan vi käkar lite frukost. Magen börjar att kurra och är riktigt sugen på en STOR kopp kaffe =)
HAPPY lördag fina bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback