10 kg kärlek


Han är inte bara stor, han är vig också ;-)

Igår var det dags för att väga och mäta Buddah. Var ca 2 månader sen sist. Som tur hade dom tid vid 12 och jag slutade 12.45. Perfekt tid, bara att hämta upp dom på BVC.
Eftersom Melle inte går på dagis än får han följa med på besöken. Men det gillar bara vår BVC sköterska. Han charmar alla genom att prata och flörta. Han gav henne rånburken och hon frågade då om hon fick ge ett. Självklart fick och det och Melle svarade med att säga Tack Tack =) Nu hoppas Carrie att Melle kommer ihåg det här tills nästa gång det blir spruta =D

Mille har i allafall börjat att plana ut lite mer på kurvan, fast han ligger fortfarande över genomsnittet. Kan jag förstå med tanke på att han kan äta tills han spricker. Ingen botten i den här ungen ;-)

Vikt 1/12: 9740 g
Vikt idag: 10180 g
+/-: + 440 g

Längd 1/12: 72,5 cm
Längd idag: 74,5 cm
+/-: + 2 cm

Han mår i allafall bra och ser även välmående ut. Det glädjer mig! Han kryper i full fart nu och försöker redan att resa sig mot allt. Men det är bara ibland som han orkar att ta sig upp. Tur är det =)
Som det känns nu så kommer Mille gå innan han fyller 1 år. Han är snabbare än vad Melle var men samtidigt har han någon att ta efter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback