Back in business

Igår var det en lite försiktig premiär för vårens bad. Melle var inte riktigt lika ivrig att komma i badet som han var innan jul. Då hoppade han i utan problem, idag fick pappa lyfta i honom =)
Det var mycket nytt, skönt faktiskt. Lite trött på att simma och hämta fiskarna och sätta upp dom på kakelväggen ;-) En hel höst med det är inte lika kul för oss vuxna som för barnen.
Nu har vi börjat att öva på att sitta på kanten och sedan ta ett "simtag" till föräldern. Det handlar om att börja lägga grunden för framtida simtag. Melle var ganska duktig men att ha händerna framför sig som ett simtag var han inte så sugen på =)
Han var däremot en riktig fena på att ta sig in till kanten från famnen. Ca 1 meter var inga problem för honom och efter det klättrar han upp på kanten och sätter sig. Det fick han mycket beröm för av Eva. Kul att han får det med tanke på att han är nog den som är latast i hela gruppen på att sparka med benen =D

Den här terminen är det en mycket större grupp. Under hösten har vi varit ca 5 barn och det har jag gillat. Det har varit lugnt och skönt, känns även som det blir mindre stressigt för barnen. Nu är vi istället ca 10 barn och föräldrar så det är trångt i bassängen. Fast det är skoj och se alla glada barn =)
En gammal klasskompis till Christian går i vår grupp med sin son. Blev lite chockad när jag såg honom sitta och vänta när vi kom in till simmet. Dom skulle börja ha lite far&son tid efter att ha slutat simma lagom när vi började för 1 år sedan.


Gissa vem som var sugen på att hoppa i ;-)

Jag och Melle tittar just nu på bilar. Lillebror ligger och sover och kommer så att göra i minst en timme till. Under tiden ska jag passa på att ta en dusch. Och sen kommer morfar förbi en snabbis, kul för framförallt Melle =)

Ciao ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback