Dont wake me up

Mätta och med ett riktigt trött barn åkte vi hem igår från en trevlig kväll. Mille somnade så gott innan vi skulle fika men vaknade en stund senare av att han rullade ner från filten. Han hamnade på mage och blev riktigt förbannad. Efter den lilla incidenten kunde han inte somna om och det gjorde honom riktigt sur.
Tyvärr somnade han inte om förän bilen började att rulla. Så det blev ett litet tjurigt avslut på kvällen från Milles sida. Men innan det tyckte han som vi andra att det var riktigt skoj =D

Våra planer för idag är bara en fika och lite bus hemma hos mormor & morfar. Melle är nog sugen på att röja lite hemma hos dom också. Nu var det nästan en vecka sedan har var där. Är det något han tycker är kul så är det att fika och få leka hemma hos dom =)
Det gäller för honom att passa på nu, för om någon månad kommer han vara på dagis under dagarna. Då kommer det inte bli några spontanbesök under veckodagarna på samma sätt som vi gjort i snart 2 års tid. Sorgligt men sant, allt har ju sin tid. Eller hur!?

Se nu till att få en skön avslutning på den här veckan. Ladda med extra kraft inför kommande vecka, det behövs i dessa mörka tider. Men samtidigt får vi inte glömma att vi går mot ljusare tider ;-)

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback