Fredagsfika!


Lite florsocker skulle ha pudrats på men det har visst rymt ur mitt skafferi!?

Helgen är nu officiellt igång. Vi har hunnit med massor, bla köpa en STOR matta till hallen. Nu kan barn och vagn köras in utan att golvet blir blött eller smutsigt. Im a happy MAMA =D
Efter att mattan lagt på plats, vi var tvugna till att klippa lite, så blev det fika. Idag slog vi till på stort, varma vaniljknyten avnjöts till kaffet. Men och detta är ett stort MEN, Melle ville inte ha. Han valde att äta rån och banan. Han kände dock på dom och konstaterade att dom var varma!

Nu har vi ätit middag och sitter alla och myser framför Bilar, what else ;-) Blev en klassiker med taco och både Melle och Mille åt. Buddah i en enklare form än oss andra. Men det är lite fredagsmys över tacokvällar!

Kan även berätta för er att Buddah nu fått två nya tänder. Och det var inte underkäken där det varit hårt länge. Nej i överkäken brevid dom två tänderna som senaste tittade ut. Kan förklara varför han sovit lite sämre i veckan. Inatt var barnen dock änglar och vaknade inte på hela natten. Lagom till jag gick upp vid 06 slog dom upp sina ögon.

Snart ska pyjamaser på och sen kommer nog att John Blund att infinna sig ganska snart. Inga av mina små har sovit särskillt mycket idag. Vissa dagar är så...

Nej nu kör vi mys den sista stunden innan läggdags =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback