Min/din bakgrund

För mig betyder det mycket att veta vad man kommer ifrån, vad man har för historia. Nu om någonsin är det viktigt!
Det var nästan så jag fick tårar i ögonen hos mina föräldrar idag. Att bilder kan beröra så mycket. Men det är med glädje och lycka.
Jag tycker vi ska vårda om familjen. Att inse att blod är tjockare än vatten. Det finns många som är lyckligt lottade att ha det så. Sen finns det dom som inte vårdar och det är förbannat dumt. Ingenting ska tas förgivet här i livet!


Mina underbara grabbar ♥
_______________________________________________________

Har idag passat på att spendera lite pengar, gäller att hålla lågkonjunkturen borta ;-) Men jag var tvungen att springa in på PoPs rea. Dom hade upp till 70 % nu och jag gick därifrån med ett par stövlar och en mössa. Hade hoppats på att hitta en fleecejacka till Melle men det fanns inga i rätt färg kvar. Även om jag hittade till Mille så kände jag att han nog får ärva brorsans. Och se där, sparade några kronor =D
Fick med mig lite inredning hem med. Så nu har soffbordet blvit lite uppdaterat. Är på jakt efter en rund duk dit men hittar inga. Någon som vet vart man kan hitta det?? Lovar att visa er senare ikväll hur det blev.

Nu ska här busas smed barn. Pyjamaserna åker snart på och då är det dags för läggning och välling. Efter det blir det att slappa och titta på hockeyn, allt i min käras famn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback