Söndagsfilm

Puh, nu somnade precis barnen. Är ett mindre företag att byta blöjor, få på pyjamaser, göra välling, lägga barnen samtidigt. Vet inte om det är någon speciell telepatisk förmåga dom har men dom ska nästan jämt lägga sig samtidigt.
Ska redan nu sjunka ner i soffan och se en film. Blir en actionkomedi idag, RED. Någon som sett den?? Tycker den verkar lite rolig och det passar som avslutning på helgen.
Till filmen blir det lite jellybeans, syndigt goda. Måste köpa på mig några påsar och alltid ha hemma. Har man ett sötsug räcker det med att ta några stycken, dom är nämligen sjukt söta ;-)

Imorgon börjar varden på allvar igen. Simskolan drar igång igen, Gud så skoj det ska bli. Undra om Melle kommer vara lika galen som han var sista gången innan jul. Eller kommer han vara lite reserverad och ta det lilla lugna??!! Blir intressant att se.
Nej nu blir det film och avkoppling. Hade en skön och energigivande dag hos mina föräldrar. Min pappa var gullig och gick ut och gick med barnen efter lunch. Passade på att bara sitta och ta det lugnt, njuta av att inte behöva göra något.
Mamma skämde bort oss med god mat och hennes gudomliga drömmar & hallongrottor. Melle önskade sig en hel burk hallongrottor i födelsedagspresent. Och känner jag mamma rätt är det inte helt omöjligt att han får det ;-)

Nu film och gottigotti med min älskade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback