Veckovild


Vi får inte glömma bort att se lyckan i allt, även om det kan vara svårt!

Dessa röda dagar mitt i veckorna, det blir ingen ordning på något. Det blir i allafall inte det i mitt huvud, jag är helt virrig. Igår kändes det som lördag, och inlägget från igrå fick ändras idag =D Hade helt fått för mig att det var lördag så inlägget hette självklart lördag. Ja ibland här inte huvudet helt med när man har fullt upp med två små yrväder hemma.

Nu sover ett av två barn. Mille var sjukligt trött efter att bara ha sovit på förmiddagen. Får han inte någon sömn på eftermiddagen blir han inte rolig att tas med. Så han fick sin välling i sängen och nu sover han. Tror inte att dagen kommer starta så mycket tidigare imorgon än vad den brukar göra ;-)
När Melle somnat så kommer jag crascha ner i soffan. Den här dagen har inte riktigt varit den sköna starten på helgen som man önskat. Mycket gnäll och med en mage som ännu en gång säger ifrån. Börjar bli van men jag vet att orsaken till allt är brist på sömn. Men tyvärr är det inte ovanligt under småbarnstiden. Blir lite av ett monent 22 av det hela!

Jag hoppas energin återkommer lite under kvällen. Ska försöka att titta in en snabbis igen...
Nu börjar helgen och fredagsmyset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback