Vinnarna är:


Här är dom lyckliga vinnarna i tävlingen. Kul att ni var med och tävlade, hoppas ni kommer bli lika frälsta i Cliniderm som jag blivit!?

Malin:

"Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!"

Anna:

"Har vintertrött hy som behöver piggas upp. Här är ett perfekt sätt att testa något nytt."

Elin:

"Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!"

Inom kort kommer ni att få ert paket med testprodukter hemskickade med posten.
Vill gärna höra lite vad ni tyckte om produkterna efter ha testat dom =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback