Beställning

Har precis avslutat ett helknasigt telefonsamtal med min lilla Sofie. Eftersom båda är trötta som få i huvudet blev nog våra karlar tokiga på oss. Kanske ska säga att det är på varsin sida av telefontråden ;-)
Men nu har vi i allafall passat på att testa på att handla smink från E.L.F. Fram till midnatt är det fraktfritt, så vi slår till och ser om även vi blir lite frälsta =)

Dagen har bjudit på jobb. En helknasig dag, då jag både aggerat kyltekniker och någon form av mekanisk tekniker ;-) Kan något gå fel, ja då ser det till att göra det på samma dag!
Det bösta är nog när folk som har jour väljer att sköta den över telefon. Och då ska jag säga att jag bad att få felet fixat för annars skulle vi inte kunna larma på under kvällen. Gissa vilka som inte kunde larma på byggnaden kl 18.30??!! Jag och Lattjo. Där stod vi och kokade men efter att larmtjänsten ring och jag lekt tekniker igen kom vi ut.
Nu börjar veckans pass, är ledig först på torsdag. Öppning imorgon men hellre det, får ju komma hem och mysa med familjen =D

Blir bättre bloggande imorgon. Snart blir det sängen men först ska jag se klart fotbollen.
Sweet dreams!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback