En landkrabba och ett blötdjur


Full fart från början till slut =)

Efter jobbet for hela familjen iväg till Stureforsbadet för lite svalkande bad. Var behövligt efter en pissdag rent ut sagt på jobbet. Kylen hann att vara hel i ca 24 timmar innan den gick sönder. Var inget roligt att inse efter att ha plockat upp tre kylpallar innan öppning...helt själv. Ja jag är förbannat stolt över mig själv!

Men nog om det, härligt att fly stan i värmen. Även om altanen med poolen är skön är det skoj att komma bort. Det blir lite vardagslyx på något sätt. Barnen älskar att bada och dom har lite mer plats att leka på i badet =)


En avvaktande Mille i strandkanten.


Mina glada grabbar =D

För att asvsluta den här dagen tittade mormor och morfar förbi en snabbis. Dom har varit på en liten Finnlandskryssning och hade några små presenter med sig =) Jag blev lite extra glad...visar varför senare.
Även jag lämnade över en stor kasse med presenter. Hoppas att dom gillar det lika mycket som jag gillar min present ;-)
Grabbarna fick inget godis, vill inte ha. Istället fick dom goda Muminkex som vi kan ha till fikat ett tag framöver. Dom var små och naggande goda ;-)

Nu ska här tittats på Dr Quinn innan det blir en tidig kväll i sängen. Mitt huvud har strejkat hela dagen. Tackar kylen för det!
Hoppas på att morgonen på jobbet bjuder på en kopp kaffe och ett gott skratt. Jonas är nu tillbaka från semestern och lite har vi nog att ta igen =)

Ha en underbar kväll!
KRAM.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback