Firande


Dagens goda födelsedagstårta!

God kväll i solskenet =)
Härligt att äntligen se lite sol och ha en skön sommarkväll. Saknat dom lite...

Vi sitter nu i soffan och kollar på fotbollen. Håller tummarna för att det blir ett brons, vore allt lite roligt. Men sist kändes det säkert med vinst och se hur det blev!
Barnen var riktigt trötta och valde att ha välling och lägga sig i sängen nyss. Och helt ärligt så tror jag dom redan sover. Men blir lätt så efter en massa lek och bus med bästa kusinerna. Melle avlsutade hela firandet med att ge Emma en klapp på kinden och säga just Emma =) Alltid lika roligt att se hur han lär sig att visa uppskattning och att han tycker om någon =)
Blev fika med god jordgubbstårta. Den här gången var det faktiskt bara tårta och inte en massa kakor och bullar. En kopp kaffe och en tårtbit är oftast godast.

Fick en massa fina saker, bla ljuslyktor och glas. Visar bilder senare på det. Men jag är mer än nöjd. Tusen tack en än gång!!
Även Mille fick en försenad födelsedagspresent. Ett par shorts, en tuff skjorta och en tröja. Skjortan kommer snart att invigas för den var riktigt glassig ;-)

Här har ni några kort från dagens firande. Dom mesta på mormor och Melle =)


Melle hjälpte mormor att öppna ena presenten från oss. En fin badtant, i det andra paketet låg ett presentkort på Nettans.

Puss mormor!


Eftersom vi bara fikat och barnen inte ville ha någon mat när vi kom hem blir det pizza ikväll. Lite extra mysigt att äta framför tvn, bara jag och älsklingen. Precis som det var innan barnen kom ;-)

Imorgon väntar jobb igen. Ser fram emot att jobba med min spralliga lattjo. Kommer bli en del kaffedrickade och fnittrande. Men det är just därför jag gillar mitt jobb. Vissa av mina arbetskamrater är det mer fnitter med, medans andra blir ett mer moget skratt och barnprat. Men det är ju därför jag gillar alla så mycket =)

Nej nu är det dags att hämta pizzan. Tror jag drar till med en kall till, är faktsikt sommar och lördagskväll ;-)


Kommentarer
Lisah säger:

Söötaste Lajban <3

Jag hoppas inte jag gjorde dig besviken, när det tog nästan två timmar innan det goda kaffet du bjöd mig på hann transportera sig till min mage och jag höll på att få tokfnatt antal gånger på alla knasigheter denna dag. Jag är iaf glad du är tillbaka :)

2011-07-17 | 21:40:40
Bloggadress: http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/
Lisa säger:

Du och jag Lattjo. Hur trötta vi än är ;-)

Tur att vi har många timmar imorgon med att busa runt!

Det ser jag fram emot!

2011-07-17 | 22:14:29
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback