From the best!



Mina föräldrar är helt underbara! Dom kom förbi på kvällen. Pappa lekte med barnen medans mamma och jag pratade. Många kloka och visa ord har hon den kvinnan. Och jag kan ärligt säga att det känns bättre nu.
Hon får mig att förstå och se saker på ett helt annat sätt. Mina föräldrar har själva behövt ta samma beslut under min barndom. Och se på dom nu. Dom är lyckligare än någonsin!
Vissa beslut är svårare än andra att ta. Men när man väl kommit över på andra sidan och har lite perspektiv, ja då känns allt mycket bättre. Då får vi hoppas på det ;-)

Efter deras kryssning igår hade dom med sig en liten parfym hem. Guess nya parfym som doftar som en sommaräng. Mamma tyckte att det skulle passa mig som hand i handsken =)
Den doftar så gott att jag inte vill använda den. För här i stan har den inte gått att få tag på. Det vet min mor, hon har allt letat.
Fick inte bara parfymen. Fick världens godaste godis med ;-) Finnlandskryssningar från barndommen är fyllda med dessa. Vi åkte ofta när vi bodde i Sthlm och då köpte vi alltid dessa. Men även när vi barn fick vara hemma med farmor och farfar köpte dom alltid med dom hem =)
Tänk att jag än idag kan komma ihåg det. Svaga minnen dock, var knappt fyra år. Men det är speciellt att faktiskt ha dom minnena. Plocka fram och se tillbaka med ett leende på läpparna!

Jag ska nu ta mig en glass och fortsätta sms med Sofie. Min fina vän som alltid finns där! Tänk en sådan tur att herr Lööke började jobba hos oss. Annars hade vi aldrig mötts =)

KRAM från mig till er. Och tack för era värmande ord. NI är bäst!!


Kommentarer
sofie säger:

tror jag måste sniffa lite extra på dig näsat gång.. =)

verkligen tur att johan börja där.. hur skulle livet sett ut annars?? tråkigt tror jag.

men snart snart så.. längtar.

puss min finaste vän

2011-07-28 | 21:05:02
Anonym säger:

jag har den parfymen. fast o den luktar såååå gott vet jag inte :P du kanske har mer smak än mig he he ;)

2011-07-28 | 21:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback