Heavy on my heart!

Vissa perioder i livet är extra svåra. Självklart finns det dom som är extra glada och lyckliga med. Men just nu befinner jag mig i ett kaos. Det har aldrig helt försvunnit men dom senaste dagarna har jag kännt hur det sakta smugit sig på.
Känslan och trycket i mitt bröst är tillbaka. F*n rent ut sagt!
Trötthetskänslan är den värsta. Trött på att behöva känna att jag inte har något val. Trött på att aldrig känna mig utvilad. Trött på att inte få komma tillbaka till ruta ett.
Jag kan känna stunder av lycka. Mina barn är alltid med mig i dessa stunder. Utan dom hade jag gått under. Dom skänker glädje och får mig att le. Dom kräver INGET av mig. Därför är kärlek lätt att ge dom. Älskade ungar, vad ni ger mig kraft och styrka!!

För den man älskar gör man allt. Även om det inte alltid känns rätt. Men man har lovat att älska varandra i nöd och lust. Att stötta och finnas där när man som mest behöver det. Ibland kan det vara svårt. Svårt att förstå men hjärtat säger att svika inte är ett alternativ. Men nog förbannat kan det göra ont. OCH det får göra ont. Jag ser det inte som ett tecken på att valet man gör är fel.

Ikväll är det jag som kommer fälla en tår, eller flera tårar. Men nu har vi tagit beslutet. Jag vet att det måste göras. Men nog f*n gör det ont för det! Med tiden kommer alla sår att läkas...hoppas bara det inte tar all för lång tid??!!

När jag skrivit det här vet jag att det finns dom som gläds åt att jag känner så här. Olycka är något som vissa kan finna lycka i. Andras olycka framförallt! Men jag känner att jag bjuder på det. Jag kanske får vad jag förtjänar, vad vet jag??!!
Jag står här med ett blottat innre. Det kanske ger kraft och styrka till någon som behöver det. Någon som mår som jag, som tror dom är ensamma med känslan. Vi ska komma ihåg att vi ALDRIG är ensamma!
Jag är stolt över mig själv att jag delat med mig så här mycket. Även om mycket inte näms här men det känns bäst så. Lite låter jag vara privat...

Nu tar jag mig i kragen. Låter barnen fylla mig med glädje. Även om denna tiden inte kommer finnas med i deras minne, så bär jag med mig deras minnen!! Jag låter alla stunder av glädje och skratt finnas kvar i mig!
Aldrig att jag sviker er mina hjärtan!!


Kommentarer
Anonym säger:

Vi älskar dig väldigt, väldigt, väldigt mycket.

Du vet att jag skulle ge dig världen om jag kunde!

Älskar dig så.

/C

2011-07-28 | 16:56:47
JL säger:

Sänder en värmande kram till dej/er våra vänner. Puss på läppen!

2011-07-28 | 17:11:00
emma säger:

Raring! Livet bjuder på ups & downs hela tiden. Det positiva är att vi som är starka tar oss upp igen, tillomed när vi kravlat på botten. O på köpet blir vi klokare, starkare & nästan alltid LYCKLIGARE!!



Hejar på dig, du är bäst <3

2011-07-28 | 18:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback