Sanna vänner!!

I onsdags eftermiddag när vi kom hem på eftermiddagen stod det ett paket på trappan. Inte hade vi väntat besök?!
När vi kom in öppnade jag pappret och innanför gömde sig denna fina blomma. Ett litet kort med värmande ord och ett grattis i efterskott. En hel dag ;-)



Var Ramona och Andreas som lämnade blomman. Tänk vilka fina vänner vi har!! Helt otroligt! Dom finns där i vått och torrt.
Jag försöker att finnas där 24/7 med värme och omtänksamhet för dom som står mig nära. Jag hoppas verkligen att mina nära och kära uppfattar mig så!? Ibland kan det kännas som vardagslivet gör att vi befinner oss på två olika kontinenter. Men vi är alltid bara ett telefonsamtal eller sms ifrån varandra. Och så helt plötsligt sitter vi i varandras sällskap och skrattar =) Det ger mig så mycket hrälig energi så ni anar inte!

Tack fina vänner för jag får vara en del i ERA liv. För mig är NI som luft - kan inte leva utan ER!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag har det blivit en sväng till tippen och när vi kom hem en storstädning. När barnen ätit lunch och lagt sig i sina sängar moppade jag av alla golv. Nu luktar det fräscht och för en kort stund ser det även det ut ;-)
Senare i eftermiddag ska vi hem till mina föräldrar och fira mig och min lilla mamma =) Mamma fyllde år i torsdag, den 14 juli. Ser det inte som hon fyller på prinssesans födelsedag. Det är prinsessan som fyller på mammas födelsedag =D

Nu ska jag slappa lite innan jag ska fixa till mig.
Återkommer senare ikväll när vi kommit hem. Tills dess får ni ha en fin lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback