Skön start på veckan



God morgon!
Skönt att vakna upp och inte höra regnet smattra mot rutan idag. Var lite extra kämpigt igår när klockan ringde och man möttes av spöregn =) Men det gjorde inte så mycket att jobba då heller ;-)

Efter att ha haft en kaotisk start på dagen ordnade det upp sig efter lunch. Måndagar är inga roliga dagar om man kommer lite efter. Men vi är ett glatt gäng som kämpade på och se så bra det till slut blev =)
Hann med att handla lite innan jag for hem till en klarblå himmel. Regnet hade upphört och vi tog en fika innan det blev en sväng till lekparken.
Vägen till lekparken kantandes av ca 100 vattenpölar. Dom flesta lyckades vi att undvika men en blev det mycket spring i. Mille passade även på att sätta sig i den! Men han blev inte så blöt så vi fortsatte till lekparken.
Där blev det att gunga, åka kana, gräva i sandlådan och Mille kröp runt som en tok. Ja behöver jag säga att det blev dusch och bad för barnen när vi kom hem ;-)
Jag och Melle tog en dusch medans Mille fick bada. Två skitiga barn blev snabbt två rena barn =) Och efter rengöringen blev det mat följt av lek.

Idag väntar det en stägning på jobbet. Skulle behöva passa på att sova lite men jag är för pigg =) Jag och Melle kollar barnprogram och myser i soffan. Gäller att passa nu innan jobbet. När jag kommer hem ikväll sover han. Alltid lika trist!
När lillprinsen slår upp sina två blå då blir det frukost. En stor och god sådan =) Sedan blir det en kaffe på altanen samtidigt som barnen får vara ute och leka. Gäller att ta vara på dom fina dagarna!

Önskar er en fin tisdag!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback