Solig dag

Skulle blivit en dag med regn men solen sken från det att jag gick upp. Och än har den inte gått ner =)

Blev en tripp till Norrköping på förmiddagen. Fick med oss två tjuriga barn, inga glada miner här inte. Det trottsades så det stod härliga till. Det gnälldes, rymmdes och gräts. Vi var allt annat än två glada föräldrar.
Lite svettiga drog vi till McD för en förmiddagsfika. Behövde fylla på med koffein för att lugna ner mig. Skönt och enkelt det var med ett barn igår ;-)

När vi kom hem ble det poolen. Lite häng i solen innan barnen lade sig och sov. Jag passade då på att sitta lite i solen. Min kära man, ja han gjorde som barnen men i soffan.
Lite senare på eftermiddagen dök barnens farmor och man upp på fika. Barnen tyckte det var roligt men ibland dök det där fina humöret upp igen. Känner att när det är så här varmt ute kan det lätt tära lite på krafterna ;-)
Blev i vilket fall en lyckad och skön eftermiddag =)

Nu ligger vi här i soffan och flämtar. Fy attans så varmt det är. Man ska inte klaga men jag tycker inte om att känna mig så här kladdig. Skulle nog kunna duscha 10 gånger på en dag och inte känna mig ett dugg fräschare.
Veckan ser ju även ut att fortsätta vara lika varm och fin. Kommer bli mycket badande känner jag ;-) Men inte enbart, vi har även lite annat på schemat. Sista sommarlovs veckan för barnen =)

Bjuder i allafall på lite bilder från denna dag. Håll tillgodo, imorgon är jag tillbaka igen ;-)


Mina älsklingar..

Lite Finnlands mums ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback