Storhandling, lunchdate & jobbesök!

Vår lördag har rullat på i ett rasande tempo. Fick lite sovmorgon innan mormor och morfar kom och hämtade Melle. Dom skulle åka till Norrköping och ha en heldag. Trollungen har inte än kommit hem men ryktet säger att han dyker upp till 19 ;-)
Fick ett mms av min pappa mitt på dagen. Visade en nyfrisserad kille! Usch, mina föräldrar har tvångsklippt mitt barn!! Planen var att klippa honom den här kommande veckan. Men nu är han KORTKLIPPT!! Hans älskade lockar är inte kvar. Hoppas verkligen att tiden går fort så dom växer ut snart igen??!!
När Melle åkte fort vi till tippen och sedan vidare för lite storhandling. Blev inte så värst mycket, då kylen redan är smockad. Men lite kom vi alltid hem med. Bla laktosfritt sortiment till mannen.
Lagom till lunch dök fina Ramona och Menck upp. Så majspasta och en laktosfri sås med kräftstjärtar bjöd vi på. Fick ett högt betyg och det smakade ingen skillnad från allt annat vi ätit genom åren. Såsen blev nästan lite godare, då jag kan tycka att laktosfritt är något sötare i smaken.
När våra vänner åkte vidare efter att ha visat nya bilen, en cab. Inget avis, jag lovar ;-) Och självklart god lunch, så for vi till pappas jobb för att skriva ut en följesedel.
Mille lekte loss i alla korridorer. Vilken skillnad att bara ha ett barn. Det blir lite lättare och Mille är så härlig att ha med. Är Melle också men det är två helt olika killar =) Melle är inte lika mycket fullt ös medvetlös ;-)


På väg till pappas jobb...

Nya dressen köpte jag på Lindex för några veckor sedan. Direkt när den kom till butik var jag där. Brorsan fick också en - perfekt till dagis =)

Nu tar jag mig en kall öl och ska snart fixa middagen. En enkel sådan bestående av rökt lax och bakpotatis med god kräftstjärtsröra. Mycket skaldjur men det är ju så gott =D
Efter jag förberett det blir det att baka en rabarberpaj. Blir en paj med egenodlade sådana också =) Lite extra skoj och jag hoppas det ska smaka lite godare??!! Ska se till att göra den på laktosfritt smör också.

Ha en trevlig kväll, så tittar jag in lite senare =)
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback