Dagens:

Har nu lagt upp fötterna på soffbordet efter en dag som jag aldrig trodde skulle ta slut. Vid 17 var jag redo att ge upp och gå hem men var bara att stå ut i två timmar till. Hann med att städa och plocka både här och där.

Dagens bästa var att fina familjen kom och mötte upp mig på  jobbet. Dom passade på att handla dom sista sakerna tills imorgon medans jag sopade hela butiken. Bara för min kära kollega att köra städmaskinen innan stägning!
Dagens härligaste var att höra att Melle INTE skulle sova på promenaden till mitt jobb. Han sa bara Nej, mamma. Hjärtat slår lite extra hårt när man för höra att sitt barn saknar en så mycket =)
Dagens stora kille vet nu precis vart mamma jobbar. Melle såg vår butik på ca 250 meters håll och ropar högt Mamma och pekar bort mot butiken. Han slutar aldrig att förvåna mig. Ni skulle bara veta allt han kan göra =)
Dagens finaste besök stod Ramona och Menck för. Strax efter 20 ringer dom och frågar om dom får titta förbi en sväng. Självklart är vår dörr alltid öppen. En kopp kaffe fick dom mer än gärna =D
Dagens st*nd stod min man för när han såg bilen som våra fina vänner dök upp i. En vit Viper 04. Hörde redan när dom svängde in på stora vägen att dom var på väg. Men aldrig trodde jag att det var deras bil som jag hörde.
Det är nu lika bra att inse att vår city SUV är ganska mesig och rent ut sagt ful jämfört med den bilen ;-)

Nu varvar jag ner i vetskapen att jag är ledig imorgon. Ser verkligen fram emot midsommarafton. Den dagen ligger extra varmt om hjärtat eftersom vi för tre år sedan fick reda på att vi väntade Melvin. En dag av firande blev helt plötsligt en dag av FIRANDE =)
Barnen somnade rekordsent idag. Melle gick själv in och la sig i sängen och somnade innan våra vänner gick härifrån. Milton han höll ut till efter dom åkt. Då var han som en klubbad säl. Somnade sött på två röda.
Så roligt att han inte skulle sova under tiden dom var här, även att han var trött. Lite för social men på ett säkert avstånd =D

Önskar er nu en skön start på midsommarhelgen. Hoppas ni spenderar den i sällskap av nära och kära!
KRAM Fam Rudqvist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback