En puss, en sjukling & en stressig dag!

God kväll!

Sitter nu och varvar ner i soffan. Helt slut efter en dag där tiden rusat iväg. Nu är det bara en dag kvar innan jag får ledigt en dag. Midsommarafton ska vi spendera här hemma, kanske åka och se något firande. Beror helt på vädret. Sällskap får vi av svärfar och fru =)

Dagens mysigaste var en liten söt tjej som idag gav mig en puss på kinden. Kunde inte låta bli att skina upp som en sol. Fråga mig inte varför då jag är ganska noga med att ha lite distans till kunderna.
Självklart att det bjuds på en kram hit och dit med stammisarna men främmande kunder får knappt ta i mig. Tror det helt enkelt beror på att dom någonstans kommer för nära inpå mig. Låter kanske konstigt men jag väljer att ha det så.
Men dagens lilla tjej på 6 år kunde jag inte knuffa bort. Sen förstod jag inte vad hon skulle göra, då hon stod och viskade bervid mig när jag fyllde på med grädde. Ärligt, hur skulle man kunna bli arg för en sådan sak!!?? =)

Tyvärr inför midsommar har lille Mille gått och fått feber. Vi tyckte han var lite trött efter vi varit och handlat på morgonen. Han valde tom att lägga sig och sova innan lunch. Det är inte vanligt.
Under eftermiddagen och kvällen har han varit riktigt kelig. Sitta och mysa i pappas famn har varit en hit. Där trivs han som fisken i vattnet.
Får se hur han är imorgon?! Håller tummarna stenhårt för att han är frisk till fredag!!


Fika på stan förra fredagen =) Glad och pigg men så är han inte idag =(

Snart ska jag ta och lägga mig i sängen. Varva ner och samla kraft inför morgondagens pass, 10.30-19. Kommer vara lagom mör i kroppen när jag kommer hem. Men jag slipper stänga, det tackar jag för =) Just imoegon kommer det inte vara skoj.

Önskar er en trevlig kväll.
GoD nAtT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback