Lata dagar i solen!



Fick jag själv välja är det så här jag vill spendera mina dagar. I solen, med barnen som badar och har skoj. Inget slår att se deras lycka!
Idag introducerades rutchkanan i poolen. Melle var inte den som klagade. Han blev helt till sig, precis som på simmet. Så nu har han åkt, åkt & åkt =)
Mille tycker också det är skoj men han har inte blivit lika frälst som sin bror. Han tycker bara det är skoj att vara i poolen. Sen om det finns en kana eller ej, det spelar ingen större roll!


Glada bröder!


Jobbade som sagt ett par timmar på morgonen. Kom hem lagom till 10, då valde Melle att bada lite med lillebror sov. Jag höll honom sällskap fram till lunch. Då blev det lite jordgubbar med mjölk innan vi tog en tur till Söderköping.
Gick och tittade lite på båtarna längs med vattnet. Lika roligt att höra Melle referera allt vatten som vattenpöl =D Tyvärr kan han inte säga det tydligt, utan säger Nattnapöl =)
Efter att gått en liten promenad blev det smultronstället och glass. Melle åt som aldrig förr, även om det är glass ;-) Dessa varma dagar har ingen någon större aptit, varken vuxen eller barn.
När vi ätit glass blev det en tur med tufftufftåget Tuffe. Åkte det förra sommaren med men det är lika bra att inse, det har blivit tradition. Melle älskar ju tåg och sitter som ett ljus hela färden. Nästa gång vi är där kommer det bli en tur igen =)

Sitter i detta nu på altanen och väntar på att maten ska bli klar. Idag kör vi lite grillat och kokt färsk potatis. Det är sommar =) Men vet redan nu att Mille bara kommer äta korven och Melle bara potatisen ;-)
Återkommer senare ikväll när barnen somnat och vi myst upp oss i soffan =)

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback