Små stjärnor

God morgon fina fredag! Somnade som en stock i soffan efter kaffet. Ja här funkar inte kaffe som något superuppigande ;-) Så gårdagens sena inlägg blev aldrig av, sorry!

Sov som en liten stock inatt, gjorde barnen med. Inte ett ljud har dom gjort. Inga nappar som trillat ut eller törstiga små munnar som vill ha vatten. Händer inte så ofta att vi behöver gå upp för det längre. Hade jag aldrig kunnat gissa för 6 månader sedan =D Men så härligt det är, sticker jag inte under stolen med!

Igår fick Melle en försenad födelsedagspresent. Han fick ett presentkort på Sova när han fyllde. Butiken säljer nämligen Lexington och deras utbud för barn är ju helt FAB. Sött så in i bomben. Skulle kunna köpa rubb och stubb men ekonomin tillåter inte det...än ;-)
Kom hem med ett överkast/tjock filt till Melles säng. Nu när han har en liten säng passar det som överkast. Men om något år då tanken är att han ska få en stor säng kommer den passa som en fin filt. Skön att lägga på sig när man vilar.
Fanns fina bebisfiltar i mjukt material men det påminner om hans snusse. Roligare med något som han kan ha länge.


Den passar bra till lilla speldosan i form av en pirat.


Blev riktigt billigt igår. Inte nog med att vi hade ett presentkort. Förra söndagen fick vi en värdecheck på 200 kr av mina föräldrar på Sova. Dom skulle inte handla något där ändå, så då tyckte dom att vi kunde ta den =D

Idag går jag på en veckas jobb. Kommer inte vara ledig förän nästa helg. Kommer bli kämpigt, speciellt i helgen när det ska bli fint väder. Idag börjar jag inte förän 15.30, så jag kommer hinna njuta av dagen. Värre kommer det bli imorgon, instängd hela dagen.

Nu blir det en dusch innan vi kickar igång den här dagen på allvar. Ute ska den spenderas, för idag verkar det inte blåsa storm =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback