Tips!

God morgon! Vi fick sovmorgon idag, härligt. Vaknade av Mille som låg och pratade strax innan 07 =)
Barnen leker för fullt här hemma och vi ska snart göra oss redo för en promenad. Ut i den sköna förmiddagen, kanske en sväng till ån. Vem vet??!!
Pappan i huset ska iväg och jobba några timmar. Då passar vi på att hitta på något skoj. När han kommer hem så kommer barnen att sova. Sen till eftermiddagen har vi några småsaker vi ska åka och kolla på.

Hade fått en bra länk av fina Elin angående mitt inlägg om trots. Den gav mig ett helt nytt sätt att se på hur vi ska möta Melle. Även Mille som visar små tecken på trots. Det blir bättre för både vår och HANS del. Det svåra är att förstå allt som pågår i hans lilla kropp.
Tycker alla som befinner sig i samma sits som oss ska ta och kika in. Det viktiga är att inse att man inte är en dålig förälder bara för att man tycker det blir jobbigt och frustrerande ibland! Finns ingen som går igenom småbarns tiden med ett leende hela tiden. ALLA tycker det är tufft bland. Sen kommer det finnas dom som aldrig erkänner det!
Det viktiga är att komma ihåg att vi alla är bra föräldrar och som barnen lär vi oss hela tiden =)

Nu blir det en dusch och sedan ut i den sköna dagen =D
KRAM på er!


Kommentarer
Angelica säger:

AWSOME LÄNK!! Och visst är vi inte ensamma! Herremingud. Det finns liksom inga barn som inte testar, trotsar och prövar sig fram för att finna sitt Jag och för att uvecklas till sin egna person. :)



Det var lite skumt då jag läste din blogg igår, och idag har Aimee varit som ett förbytt monster... weird! men som sagt, hur jobbigt det än må vara så älskar vi våra små liv och bara vetskapen av att det är normalt och nästan ett måste för att de ska växa upp - gör det hela lite lättare ;)

KRAM på er

2011-06-03 | 02:11:42
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback