Äntligen ledig

En stressig dag är äntligen över. Nu väntar det mys i soffan med min kära. Våra småttingar somnade för en liten stund sedan. Så just nu är det tyst och lugnt i huset men om några timmar drar det igång igen ;-)

Blev inget BVC för Mille idag. Storebror blev riktigt ledsen innan dom skulle gå, så dom missade bussen. Men heller att det blir så, inte vill man fara iväg med en ledsen prins. Så istället för att hämta dom på BVC så styrde jag bilen mot stan. Där hämtade jag upp hela familjen och sen for vi iväg och lämnade pappa hos J.
Det roligaste var ändå när vi kom hem och jag upptäckte att hemnyckeln ligger kvar i vinterjackan. Och ni kan nog gissa vart den hänger, INNE! Gahh, är inte van att ta någon annan jacka. Imorse var jag lite trött när jag slängde på mig den tunnare jackan och inte kollade fickorna. Ajabaja på mig att inte kolla ;-)

Imorgon är jag i allafall ledig, ska bli skönt att vila upp sig. Tyvärr kommer vi inte att få lika varmt som idag men jag ska lapa sol och värme.
Kan tänka mig att det blir en fika hos mormor på förmiddagen och till lunch får vi besök. Är precis så jag vill spendera mina lediga dagar, med dom jag gillar. Till eftermiddagen kommer det nog bli en liten date med Sofie. Det mina vänner ser jag fram emot =)

Här ska det nu firas att jag är ledig. En äpplepaj med vaniljsås och till det en kopp kaffe. Fy f*n vad livet är bra =D
Ett stort plus idag är att vi får tillbaka på skatten!! Tack för att vi slapp att betala.

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback