Babytravel Dublin


Vi köpte den svarta, mycket snygg.

För två veckor sedan valde vi att sälja vår Phil & Teds. Vi bröjade få lite svårt att lägga Buddah i den nedre delen. Blev extra svårt när det var vinterkläder och åkpåse. Sen började det bli jobbigt för ryggen också, med tanke på hans vikt. Att stå och lyfta i och ur i dom vinklarna var inget roligt på slutet.
När vi sedan såg den nya modellen av Babytrevel Dublin var jag bara tvungen att åka och klämma lite på den. Och vi kan säga att jag var helt såld =D Och det var inte särskillt svårt att få min man att bli det också ;-)

Många förbättringar hade den nya modellen fått. Bla längre suffletter, ställbara fotstöd och tyg som andas. Just suffletterna är ett stort plus. Att man kan öppna en dragkedja och förlänga dom är perfekt när barnen sover eller det är soligt ute. Har bara varit med om det på vår Britax vagn och det är något jag saknat på andra modeller av vagnar.
Gillar även att dom hottat upp den genom att göra chassit svart. Den gamla modellen hade i aluminium och det gjorde att den såg billig ut. Men nu liknar den mer en Urban Jungle =)

Så leter ni en syskonvagn rekomenderar jag varmt den här. Lätt och smidig att köra och sen är den väldans snygg ;-) Ett bra alternativ ifall ni inte har råd med en Ubbe eller som vi, den får inte plats i bilen =D
För 6000 kr från ni en syskonvagn som ni kommer att älska. Det går självklart att köpa till en liggdel till en bebis. Annars kan man göra det billigare alternativet och köpa en mjuklift. Sedan sänger man bara det ena ryggstödet till liggläge. En mjuklift kostar bara några hundralappar istället för närmare 1000 kr som en liggdel brukar kosta.

Detta är nu vår femte vagn =) Och ja, jag har nog någon slags sjukdom som gör att jag inte kan behålla vagnar några längre stunder. Men nu känner jag att det nog är slut. Nästa vagn får bli en helt vanlig sittvagn som vi ska ha när vi bara har ett barn som åker ibland. Då kan ju tänka er hur lång tid in i framtiden det är ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback