Barndomsminnen

Jag kunde inte låta bli idag att tänka tillbaka till när jag själv var liten. Tror jag var runt 6 år!? Min mamma jobbade natt och en gång i månaden jobbade hon helhelg. Varje söndag när hon sov på förmiddagen så åkte jag och min pappa till simhallen. Vi badade tills fingrarna var skrynkligare än skrynkligare och efter det gick vi till McD och åt.
För mig var det en höjdpunkt, det roligaste som hände på hela månaden. Inget slog dessa söndagar. Även om jag tyckte det var trist att mamma inte var hemma och myste hela kvällarna på helgen, så var söndagen nästan helig. Tänk vad en sådan enkel sak än kan få mig att le och känna mig helt varm inombords.
När barnen växer upp vill jag att dom ska få samma lyckliga minnen. Att dom ska komma ihåg något lite extra speciellt. Än är det för tidigt för dom att komma ihåg tex simmet. Men när dom är lite äldre kanske vi går till simhallen en gång i månaden och leker loss. Så om 20 år kanske mina grabbar minns det med samma glädje!?

Var riktigt roligt att simma med Mille. Det skvättes en hel del och någon lyckades att nya ner i vattnet. Första gången jag varit med om det och herren i fråga såg ganska förvånad ut också ;-)
Men han sprattlade på ganska så bra med armar och ben. Skönast tror jag han tyckte det var att flyta runt på magen. Jag hade en står flytkorv under armarna så jag flöt runt på ryggen. Sedan höll jag Mille under armarna och så flöt han med. En liten mysig stund.
Jag uppskattade verkligen att göra något själv med Mille. Ärligt så tror jag han tyckte det var ganska roligt med. Bara han och jag på äventyr =D


Så fin, så underbar och så Buddahlious!

Ni förstår vem som målar huset i sommar ;-)

Här hemma har dagen annars lunkat på i ett lugnt tempo. Barnen sov en kort stund på eftermiddagen. Tanken var att det skulle isoleras på övervåningen under tiden. Men eftersom grabbarna inte ville samma sak som oss, blev det en handling och snabbfika hos mormor och morfar. Jag var helt slut efter badet och en dålig natt med sömn. Så lite avlastning var vad jag behövde. Nej, jag skäms inte över att säga det!
Kom hem med mer energi och lagade till en god middag till hårt arbetande killar. Nu är grabbarnas rum klara. Så två dagar till, sen är isoleringen klar. Då ska vi börja bygga =D

Nu ska jag och älsklingen ta en liten fika. Sängen kallar tidigt ikväll, börjar tidigt imorgon. Men jag slutar skapligt och hinner med att se Melle bada. Har nog inte kunnat göra det dom senaste tre veckorna. Det är något jag tycker är riktigt jobbigt. Jag vill följa varje steg i hans liv. Varje litet ögonblick är viktigt!

Mys på rejält och ta nya tag inför en spännande vecka, min är det i allafall =)
GoD kVäLl!


Kommentarer
Sweet Atti säger:

Nämen så söt man får vara :)

2011-03-29 | 00:02:16
Bloggadress: http://sweetatti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback