Borta bra men hemma bäst

Även om jag inte varit borta i flera dagar älskar jag känslan att kliva innanför dörren när man varit borta från familjen. Speciellt idag när grabbarna hade varit så mysiga. Fick ett sms på förmiddagen att dom var helt underbara. Då får man riktig hemlängtan =)

Annars har den här dagen varit helt fantastisk. Huvudet är fullt med massor av ny info, hade jag inte kunnat ana. Det är väldigt mycket saker att tänka på, allt från personalfrågor till ansvarsfrågor. Mycket disskutioner och bra feedback. Hade lite grupparbete på förmiddagen och det var väldigt skoj. Många bra och olika förslag till förbättringar och nya sätt att se på saker.
Hade även provsmakning av våra varor vs andra varumärken. En sak som verkligen fascinerade mig var att vår vaniljyoggi och Arlas var från samma produktion. Men dom har helt olika pris, vår är ca 4 kr billigare. Det är alltså varumärket Arla som kostar 4 kr. Eftersom det är exakt samma yoggi i båda förpackningarna. Samma sak med vår Brieost och Presedente. Från exakt samma produktion men det skillde ca 15 kr på dom.
Om fler människor visste det här tror jag att fler skulle handla hos oss. Men som det är nu tror människor att vi har sämre varor pga dom inte känner igen alla varumärken.

Kort och gott har den här dagen givit mig väldigt mycket. Nya tankesätt som förhoppningsvis kommer göra ig till en bättre medarbetare och chef. Men om två veckor fortsätter utbildningen, då blir det besök i Tranåsbutiken till en början!

Det märks att vi gått mot ljusare tider. Barnen blir inte alls lika trötta nu när mörkret dröjer. I detta nu leks det för fullt och några pyjamaser har ännu inte fått åka på. Men alltför sen läggning får det inte bli. Blir en tidig kväll för mig. Ska upp tidigt och inventera på morgonen. Inte särskillt upplagd för det känner jag.

KrAm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback