Dags att ta kväll

Det märks att vi ställt fram klockan. Barnen somnar närmare 20 varje kväll. Det var inte ofta som dom gjorde det innan. Men det som inte ändrats är hur intensivt det blir när det är dags för nattning. Båda barnen ska fortfarande ha välling NU =D

Vi har nu dukat fram en stor skål med godis. Älsklingen var gullig och köpte tidigare idag. Lite sött är precis vad jag behöver efter den här dagen. Nu är det bara en stägning kvar innan det är helg för min del. Och jag gör den med mina trevliga kollega Linda. Känns lite lättare när man vet att det blir lite extra skoj =)
Helgen kommer bjuda på födelsedagskalas och kanske en liten middag?! Vilken dag är inte bestämt men jag hoppas den blir av. Ska även fixa mina naglar, ÄNTLIGEN. Varenda nagel har nästan gått av. Där ser man, aldrig hänt nät jag gick till Emma. Men stackaren som gjorde mina sist hade nog en ritkigt dålig dag...!!??

Har precis tittat klart på Halv åtta hos mig. Ska stänga datorn och mysa ner mig i älsklingen knä. Lite extra mysigt när regnet faller utanför men imorgon väntar det sol och varma tempraturer =D Det är vår mina vänner.
Ha en supermysig kväll!

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback