Det börjar bli vår

God morgon!

Redan varit och lämnat Melle på dagis. Skönt med en liten promenad på morgonen så man vaknar till lite extra. Och idag var det faktiskt riktigt skönt. Lite kallt men långt ifrån vinterkyla. Nu vill vi ha vårvärme =)
Dagislämningen gick inte topp idag. Melle sprang till dörren och ropande snyftande PAPPA. Och hemsk mamma som jag är så bryr jag mig inte så mycket om det. Jag tror nämligen att det inte blir bättre av att jag daltar med honom. Det bästa är att bara säga hejdå och gå därifrån. Vilket jag gjorde idag, eller jag gick med honom till kuddis och sen gick jag. Ringde för en stund sedan och dom sa att han blivit lugn strax efter jag gått.

För att återgå till det här med våren =) Förra eckan hittade jag ett par tuffa shorts/byxor till Melle. Tycker dte är bra med byxor som går att vika upp till kortbyxor. Bra att ha till dagis, kanske är lite kyligt på morgonen men under dagen blir det ofta varmt. Då är det perfekt att bara kunna vika upp byxorna.
Utav mormor och morfar fick han en fin t-shirt. En röd, passar perfekt på honom =D Så nu börjar hans vår och sommargarderob ta sig. Allt från förra året passar inte så vi måste köpa nytt men lite har han fått!


Ljusa byxor är en favorit på Melle, han passar så bra i det!

Presenten från gulliga mormor och morfar!

Till mig sjävl har det inte blivit mycket nytt i garderoben. Ska nog bege mig en sväng på lördag. Tror Christian och hans pappa skulle arbeta på vinden då. Då passar vi på att fly fältet under dagen =) Skulle vara kul att ta en tripp till grannstaden. Får se om man kanske kan få med sig lite sällskap ;-) Min dröm vore annars Nyköping med mamma. En fika med någon speciell där men det får annars bli senare i år. Men det är något jag längtar och drömmer efter lilla mamma ♥

Ska nu återgå till min varma kopp kaffe. Blir en kortdag på jobbet idag med. Börjar inte förän 15.15, skönt.
Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback