Dom gör livet värt att leva!

Vilken härlig tid det är just nu. Den perioden som Melle och Mille är inne i just nu gör hela mig lycklig. Varje liten mm av min kropp befinner sig i ett ljuvligt rus. Det blandat med vårkänslor är farligt ;-)
Mille har kommit ur sin gnälliga period. Han grymtar som en gris och försöker sedan att imitera en =D Bara en massa glada miner och sömnen på dagarna är riktigt bra.
Han har även börjat att stå lite själv. Än är det bara ca 5 sek men det tar sig. Under kvällen började han släppa taget och stå riktigt länge själv. Det har inte hänt tidigare. Då har vi hållit i honom och sedan släppt taget. Vi börjar sakta och gå framåt mot att snart gå ;-)
Melle är och kommer alltid vara väldens mysigaste kille. Han pratar på ett helt nytt sätt. Han suger upp som en svamp det som händer omkring honom. Än så länge inget dumt ;-) Är ofta lätt att det blir så när dom börjar dagis. Men vi har turen att många av barnen är mindre än honom.
Han är även en liten hjälpreda. Har vi handlat plockar han upp varor och ger oss. Han hjälper oss att städa och se till att lillebror får sin napp eller snusse när han är ledsen. Så han är även världens bästa storebror!


Mina fina prinsar i Norrköping förra helgen.

När man kommer hem från jobbet efter en lång dag, så är det inget som slår att ha två glada barn som möter en i dörren. Mille vill direkt upp i famnen och Melle han far runt och visar en massa saker. Men om jag ber om en puss och kram så får jag självklart det.
Hur kunde man tycka att livet var underbart innan barn?? Eller det var underbart men på ett helt annat sätt. Jag och Christian levde livet. Vi gjorde weekendresor flera gånger om året. Vi köpte det vi ville ha och gick ut och åt minst en gång i månaden. Det var ett härligt liv på ett sätt men aldrig att jag vill byta tillbaka. Våra barn kom till oss av kärlek och har gjort våra liv kompletta!

Imorgon väntar en öppning och när jag slutar blir det att hämta grabbarna på BVC. Det är vägning och mätning av Mille som gäller. Hoppas att nya sköterskan har blivit varm i kläderna!?
Önskar er en skön avslutning på veckans första kväll. Imorgon blir det vårvärme och sol och så är det fredag snart igen ;-)

KRAMAR.


Kommentarer
Emha säger:

Mysigt! :-)

2011-03-21 | 20:43:58
Bloggadress: http://onlyemha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback