Grabbdag & jobb!

Äntligen har jag fått landa i soffan efter en sjukt lång dag. Melle började att låta i sitt rum strax innan 5.30, tack. Sovmorgon har nog helt glömt bort vad det är! Men så mycket gjorde det inte, klockan ringde 06.00. Hade bestämt att vara på jobbet 07. Så det blev take awaylatte på shell till mig och Linda. Är ju ändå lördag ;-)

Under tiden som jag jobbade passade mina älsklingar på att åka med Mikie till Tropicarium. Själv lider jag av sjuklig ormfobi så dit åker jag inte. Passade det bra att dom tog den utflykten just idag =D
Dom hade haft det riktigt roligt. Klappat apor. Melle och Mikie hade tittat på fiskar. Det gillade lillkillen skarpt. Dom plaskade i vattnet och skrämde nog några fiskar. Men dom gav igen ;-)
Melle passade även på att klappa en av dom små aporna som hoppade runt fritt. Apan slickade lite på Melles fingrar och det tror jag hela Kolmården hörde. Vilket skratt =D
Aporna utforskade även nya vagnen och Milles napp. Som tur var satt den fast i napphållen för en apa var på väg att ta den. Busig liten rackare! Hade haft ett kort på det men pga fuktigheten så hade kameran immat igen enligt min man. Lite synd men många andra fin kort fick vi!


Bara några av alla fina bilder som togs idag =)

Ska nu ta och korka upp en flaska vin. Sätta mig tillrätta i soffan och mysa med med älskling. Jag hoppas verkligen inte att jag somnar alltför fort i hans famn ;-)

Jag hoppas verkligen ni har haft en fin lördag!?
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback