Im feeling so fine

Nja kanske inte men jag har inte blivit sjuk och känner mig bättre än igår. Beror det på att barnen sov bra inatt?, att dom är så underbara på morgonen?? eller beror det på att klänning kommer hem till mig nästa vecka?? Ja vem vet!?

Såg på reklamen igår att klänningen från HM nu kommit ut i butik. Insåg ganska snabbt att jag med stor sannolikhet inte skulle hinna till någon butik idag. Risken var ganska stor att jag skulle ligga hemma sjuk.
Nu blev det inte så men att åka ner till stan är inget något som jag har lust med. Så jag kikade in på deras hemsida och där fanns den nu att köpa =D Blev klänningen, två pyjamaser tll Melle och en duk som var på rea. Nästa vecka är det leverans och då får vi se dom den passar!? Kan vara så att den bara är fin att titta på. Min kropp är inte riktigt likadan som Giseles ;-) Men jag håller allt lite tummarna för att den sitter snyggt på. Isåfall blir det nog en sommarfavorit om vädret tillåter.

Buddah sover nu och Melle är på dagis. Älsklingen gick upp på övervåning och jag ska burra ner mig i soffan. Passa på att vila så energin finns i eftermiddag när jag och grabbarna är själva. Älsklingen har J några timmar, så då går det inte att vila. Massor med lek och bus väntar, känns som en sväng ute är att räkna med. Fint väder väntar idag med =)

Önskar er en fin start på dagen!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback