Jag tror det kallas teamwork!?



Grötpulver över nästan hela köksgolvet.

Den här synen mötte oss efter att grabbarna lekt i köket. Var inte någon lång stund dom var själva men tillräckligt för att få upp en hel för förpackning med gröt.
Detta förbannade pulver hittade vi flera timmar senare i hela huset. Och då hade vi direkt tagit av grabbarna deras kläder och slängt i tvätten. Men det lyckades ändå att smita ut till både vardagsrum och sovrum!
Vet inte hur dom lyckas. Är inte direkt så gröten ligger direkt i kartongen. Nej dom måste först få upp den och sedan lyckas ha sönder påsen i för att få ut det. Men det är väl blivande ingenjörer vi har fått!!??
Blev att dra fram både sopkvast och dammsugare. Först sopa upp det värsta för att sedan ta det sista med dammsugaren. Imorgon får det bli att moppa golven, så dom verkligen är fräscha!

Dags att återgå till hokeyn. Har inte börjat på bästa sätt men det är ca två och en halv period kvar. Allt kan ju hända ;-)
Hoppas ni har en mysig kväll!


Kommentarer
sofie säger:

det såg roligt ut! nästan samma sak händer här igår. jag mkin klant tappade vällingbruken så det vart lagom fint.. ingen bra start på morgonen. men ny är de en ny dag med nya tag.. utan lisa dejt, surt! men nästa vecka ses vi! =) puss

2011-03-02 | 10:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback