Klick klick..

Price Ester Dress SEK 49, Rut m.fl. - NELLY.COM


Barnen somnade tidigt idag, får se hur länge dom sover imorgon?! En timme längre får man nästan säga. Ni har väl inte glömt att det är idag vi ska ställa fram klockan?! =) Hur som haver är det skönt att bara sitta och ta det lugnt i soffan. Blev en storstädning förut, stolt över mig själv att jag orkade!
Mikie kom över ikväll, så nu sitter vi här med mätta magar och dumglor på tvn. Jag har passat på att fynda en snygg tunika på Nelly. Den är från Rut mfl och påminner om en klänning jag köpte därifrån förra sommaren. Den här kommer passa bra nu till våren.

Var en sväng på stan efter jobbet med mina föräldrar. Mysigt at strosa runt i butikerna och avsluta med en bit mat. Hittade lite till grabbarna men även ett par jeans som jag ska jobba i. Trött på att slita på mina vanliga.
Såg även en snygg vårjacka men valde att inte köpa den. Var ett ganska bra erbjudande just nu, 200 kr på alla vårjackor. Får se om jag inhandlar den senare i veckan. Skulle vara kul att se vad älsklingen tycker om den också.

Dags att ta en ledsen Buddah. Hans tänder spökar och en hel del mardrömmar. Stackars liten!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback