Lördagskväll

God kväll!

Tänk att det skulle dröja så här länge innan dagens första inlägg. Men min lördag har förvunnit i ett nafs.
Innan jobbet blev det veckohandling och sen for jag direkt iväg för att jobba. Skönt att inte jobba heldag, utan börja 11.30. Var en intensiv dag på många sätt. Mycket folk och besök av polisen. Ja det blev att jaga snattare idag. Eller höga idioter som festat till på alkohol. Ja ni kan själva tänka er ;-) Så det är med trötta ögon jag sitter här i soffan.
Sådana här dagar gör att huvudet är helt tomt när man kommer hem. Jag orkar knappt tänka utan allt går på rutin. Men med lite sömn så kommer jag vakna med ny energi imorgon. Laddad för ännu en dag på jobbet, går inget annat än att se fram emot det =D

Kom hem till två grabbar som lagat underbar mat. Mikie har spenderat dagen med mina fina. Och han hade med sig hjortfärs, så till middag blev det hemmagjorda potatisklyftor och hjortköttfärslimpa. Magen är nu riktigt mätt och belåten. Det bästa av allt är med att jag får matlåda till jobbet, mums!

Ni får ursäkta att det inte blir så mycket mer skrivande idag. Känner verkligen inte för att sitta framför datorn när vi har besök. Även om grabbarna spelar tvspel så snackar jag heller strunt med dom och tittar på när dom gamear ;-)

Se nu till att ha en riktigt mysig lördagskväll!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback