På en silverbricka


Hade tyvärr inga vita ljus hemma, så imorgon får ljusstakarna invigas.

Blev inte mycket shopping idag. En pippimönstrad mössa till Mille, en lastbil till Melle och en god lunch. Tyvärr tog det väldigt lång tid att få in maten men när den väl kom var det värt väntan =) Barnen skötte sig riktigt bar med tanke på att dom var riktigt hungriga. Dom åt som hästar och en kille blev riktigt imponerad av hur mycket Mille orkade att få i sig. Frågan på om han gillar mat besvarade vi med ett skrattande ja =D
Hade tänkt mig lite span i inredningsbutikerna men det blev inte av. Får ta det senare i vår, en tripp till Norrköping är aldrig fel ;-) Men gott folk jag fyndade inredning på ett ställesom man nog inte räknar med att hitta sådana saker på. Maxi gott folk =D Två ljusstakar och två små orkider, allt för ynka 40 kr. Kändes bra i plånboken.
Letade fram en gammal silverbricka jag fått. Ner med blommorna i krukor, på med två andra ljuslyktor och ett litet stenhjärta. Nu ser matsalsbordet riktigt fint ut igen. Bara en snygg duk till våren som ska inhandlas.


Orkiderna var riktigt verklighetstrogna.

Idag blir det sen middag pga den sena lunchen. En tacofiesta väntar och barn som lägger sig sent. Kanske betyder det en liten sovmorgon, hoppas på det ;-)
Dags att skiva grönsaker och efter det blir det nog melodifestivalen med en godisskål. Passade på att veckohandla efter vår lilla trip. Barnen hade somnat så skönt i bilen på vägen hem, så vi fortsatte en bit till på motorvägen =)

Ha en mysig lördagskväll, idag känns den lite extra speciell!
KRAMKommentarer
Malin & Prinsessan säger:

Tack så mycket :) Tröjan är från H&M.

Hoppas du har en bra kväll!

2011-03-12 | 21:07:01
Bloggadress: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Elin säger:

Hej familjen! Fin ljusbricka, passar ju överallt. Tänkte fråga en annan sak. Såg i ett annat inlägg på eran blogg att ni har en svart (måttbeställd?) hallmatta. Vi har haft en mindre matta där nu men behöver en stor, liknande som ni har, nu när vi ska ha den breda syskonvagnen. Var kommer eran ifrån? Är den måttbeställd? Från internet eller från någon mattaffär kanske? Kramar från Katrineholm

2011-03-13 | 08:45:04
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback