Sheep/cheap


Det rockade fåret. Jobbig men barnen älskar den!

Jag får skylla mig själv när jag köper hem spelande leksaker men den här kunde jag inte låta bli. Fick in den på jobbet i fredags och den fick samma kväll följa med mig hem. Kostade under 100-lappen så om den "råkar" gå sönder gör inte det så mycket ;-)
Det söta lilla fåret spelar en rockande 50-tals låt samtidigt som den går framochtillbaka. Riktigt gullig och det bästa är ju att barnen gillar den så mycket. Bra när billiga leksaker går hem!

Natten här hemma har inte varit den bästa. Melle har vaknat flera och varit ledsen. Så natten bjöd inte på så mycket sömn för hans del. Blev en hemmadag med pappa och lillebror. Så just nu ligger han och sover, inte vanligt att han gör det på förmiddagarna längre. Mille somnade också, så jag ska passa på att fixa till mig. Har en nageltid 10.30, tack gode gud. Mina händer har jag lust att ha fickorna, ingen roliga historia.
Hoppas hinna hem en stund mellan naglarna och jobbet, en kortdag som väntar. Igår var en hemsk dag som jag gärna lägger bakom mig.

Nu ska jag hoppa ur mjukiskläderna och fixa till mig.
Hoppas ni får en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback