Snussa kudde

God kväll.
Ingen vårkväll ute kan jag lova. Kallt som in i graven. Man märker mer av sådant när man är tvungen att åka buss. Åh vad jag saknar vår bil just nu!
En skön och lugn kväll på jobbet avklarad. Köpte faktiskt med mig semlor hem till kvällsfikat. Är ju faktiskt semeldagen idag. Då måste man faktiskt äta en ;-) Min favorit är annars vaniljsemla, tycker det blir lite för sött med mandelmassa. Men på jobbet har vi bara en variant ;-)

Imorgon blir det att lämna Melle på dagis och sen åka till jobbet. Ett skönt pass på 10-20.30 väntar. Kan ärligt erkänna att imorgon lockar det inte så mycket att jobba. Blir borta från grabbarna för länge. Vill pussa godnatt och höra Melles små skratt när han ligger i sin säng =) I helgen ska jag gosa dom till sömns, nej men all förlorad tid ska tas igen.
I höst när vi båda jobbar fullt kommer grabbarna att ha minst en dag hemma från dagis varje vecka. Gillar det med mitt jobb, att vara ledig i veckorna. Då ska vi hitta på roliga saker, så att dom dagarna känns lite extra speciella!
Är sådana saker som jag lever för just nu. Vetskapen att vi kommer spendera massor med extra tid ihop. Och till sommaren kommer Melle att vara hemma från dagis. Ska försöka vara ledig två veckor i sommar. När vet jag inte än, känns som jag får ta det som blir över ;-) Har efter all min "ledighet" inte så mycket att säga till om!?

Blir att krypa ner i sängen snart. Mina ögonlock är tunga kan jag lova. Men först måste jag se klart hockeyn, blev riktigt spännande nu =D
Sweet dreams!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback